Kosten gietvloer

KOSTEN GIETVLOER

De kosten van een gietvloer kunnen heel erg varieren. De prijs voor een gietvloer zijn afhankelijk van het oppevlak, het soort vloer en het aantal lagen wat wordt uitgekozen. Het is daarom lastig om op voorhand aan te geven wat de prijs zal zijn. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om extra’s toe te voegen zoals vloerverwarming. U kunt wel begrijpen dat, wanneer wij een goede prijsopgave moeten geven, wij eerst wat meer informatie nodig hebben voor de kosten gietvloer. Wij helpen u graag verder wanneer u gratis een offerte aanvragt via ons formulier.

Kosten gietvloer

Het aantal vierkante meters bepaald de oppervakte die moet worden bedekt met de gietvloer.

Kosten gietvloer

De soort vloer bepaald de materialen die moeten worden gebruikt voor de gietvloer.

Kosten gietvloer

Het aantal lagen bepaald de hoeveelheid die moet worden gebruikt voor de gietvloer.

Begeleiding van A tot Z

Kwalitiets gietvloeren

Jarenlang plezier

Scherpste prijs

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

4 + 10 =

Begeleiding van A tot Z

Kwalitiets gietvloeren

Jarenlang plezier

Scherpste prijs

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

11 + 4 =

Expert gietvloer woonkamer

De specialis in woonkamer gietvloeren 

Voor al uw vragen bel:

06 53 60 20 40

Expert gietvloer woonkamer

De specialis in woonkamer gietvloeren 

Voor al uw vragen bel:

06 53 60 20 40

Kosten gietvloer

Een gietvloer hoeft helemaal niet duur te zijn

De kosten van een gietvloer varieren enorm. Zoals boven al vermeld zijn de kosten gietvloer afhankelijk van 3 componenten. Het oppervlakte, de soort vloer en het aantal lagen. Dit betekend niet dat de kosten van een gietvloer hoog uitvallen. Als gekeken wordt naar de duurzaamheid van de gietvloer dan bent u op de lange termijn voordeliger uit. Daarnaast komt dat een gietvloer er een stuk strakker uitziet dan een bestaande oplossing voor uw vloer. Ga voor kwaliteit en de kosten gietvloer zullen u nog meevallen.

De verschillende lagen van de gietvloer

Doordat een gietvloer uit verschillende lagen bestaat worden de kosten gietvloer hier mede door bepaald. Elke laag moet goed kunnen drogen voordat de andere lag erop kan worden gegoten. Doordat elke laag van de gietvloer eerst goed moet drogen kan het dus wel enkele dagen duren voordat de klus geklaard is. Tijdens deze periode kunt u dus ook niet de kamer betreden waar de vloer wordt gegoten. Omdat het enkele dagen kan duren lopen de arbeidskosten hoger op en dus ook de kosten gietvloer. Het voordeel is wel dat hoe groter het oppervlak, dus des te meer vierkante meter. Des te goedkoper wordt de prijs per vierkante meter. Hierdoor kunt u besparen op de kosten gietvloer. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van onze vakmensen. Laat de kosten gietvloer u niet afschrikken, want wij gaan voor kwaliteit.

Vele soorten gietvloeren

In gietvloer komt in vele maten en vormen. Een van de voordelen van een gietvloer woonkamer is dat de vloer geheel naar eigen wens is te maken. Hoe uit gebreider u de vloer wilt hebben des te hoger de kosten gietvloer worden. Door het gebruik van duurdere soorten gietvloer zullen de kosten van de vloer ook stijgen. Van het samenstellen van de look en het mengen van de kleuren. Het gebruik van grondstoffen en nog veel meer hebben allemaal invloed op de kosten gietvloer. Elk type gietvloer heeft een eigen samenstelling en hierdoor kunnen de kosten gietvloer oplopen. Daarbij komt ook dat elke soort gietvloer op een andere manier moet worden geplaatst. Dit heeft dan effect op de kosten van de gietvloer. De prijs per type vloer kan daarom aardig verschillen. Voor meer informatie over de kosten gietvloer neemt u contact op.