GIETVLOER

Tegenwoordig is een gietvloer in de woonkamer helemaal in. Naast de woonkamer zijn er ook veel winkels waar een gietvloer geliefd is. Wij zij gespecialiseerd in het gieten van verschillende soorten vloeren. Van een betonlook gietvloer met vloerverwarming tot een meerkleurige vloer. Al onze vakmensen hebben jaren aan ervaring in gietvloeren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom nemen wij de tijd voor u. Vraag gratis een offerte aan via ons formulier of bel met een van onze experts voor meer informatie over gietvloeren.

Gietvloer woonkamer

Een gietvloer in de woonkamer is ideaal voor elk type woning. Meeste mensen denken dat een gietvloer koud aan de voeten voelt. Maar het tegendeel is waar. De naadloze afwerking en de vele mogelijkheden maar dit soort vloeren erg geschikt. Vraag naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

Gietvloer op maat

Een gietvloer is altijd maatwerk. Niet elk oppervlakte heeft dezelfde afmeting. En niet elke gietvloer is hetzelfde. Wilt u bijvoorbeeld een woonkamer gietvloer of juist eentje door het hele huis of garage. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en besteden evenveel aandacht aan elke klus. 

Soorten gietvloer

Er zijn verschillende soorten gietvloer op de markt. Omdat het tegenwoordig erg hip is om een gietvloer te nemen, zijn de mogelijkheden erg uitgebreid. Wilt u een gietvloer met 1 kleur, betonlook of juist en mengeling van verschillende kleuren. Of toch ook vloerverwarming in de gietvloer. Wij kunnen het allemaal.

Voordelen kunststof gietvloer

1. Vloeistof dicht en makkelijk te reinigen

2. Naadloze afwerking

3. elastische eigenschappen

4. Zeer onderhoudsvriendelijk

5. Geschikt voor vloerverwarming

6. Voelt niet koud aan

7. Heeft geluidsdempende eigenschappen

Hoe werkt een gietvloer eigenlijk

Een gietvloer is een vloer dit wordt gegoten van materiaal op basis van kunsthars. Hierdoor is het mogelijk om verschillende designs in de gietvloer te verwerken. Van een woonkamer gietvloer tot alle soorten en maten. Vaak bestaat een gietvloer uit verschillende lagen om kwaliteit te waarborgen. Het is tevens ook mogelijk om vloerverwarming aan te brengen in de gietvloer.

Gratis offerte aanvragen

Heeft u interesse in een gietvloer voor in uw woonkamer of ander ruimte. Neem dan gerust contact op om een gratis offerte aan te vragen. Wij staan voor u klaar en leveren de mooieste vloeren in Nederland.

Expert gietvloer woonkamer

De specialis in woonkamer gietvloeren 

Voor al uw vragen bel:

06 53 60 20 40

Expert gietvloer woonkamer

De specialis in woonkamer gietvloeren 

Voor al uw vragen bel:

06 53 60 20 40

De specialist in gietvloeren

Gietvloer zitten bij ons diep in het hart. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het gieten van dit soort vloeren op verschillende oppervlaktes. Door onze passie voor gietvloeren leveren wij kwaliteit aan uw vloer. Het leuke aan een gietvloer is dat er zoveel verschilende mogelijkheden zijn. Wij vinden het leuk om u te helpen met het maken en gieten van de beste vloeren.

Een gietvloer bij uin huis

De gietvloer is de ideale vloer voor bij u in huis. De woonkamer gietvloer komt het meest voor tussen alle aanvragen. Een gietvloer is uitermate geschikt hiervoor en andere kamers. U kunt veel verschillende designs toepassen om zo een stijl te maken die past in uw kamer. De naadloze afwerking zorgt voor een strak uiterlijk en is ook nog eens slijtvast. De gietvloer is waterdicht en erg makkelijk in het onderhoud. Geen vuiltje kan tussen een kiertje blijven hangen, en vuil krijgt u makkelijk verwijderd. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten gietvloeren. U kun altijd contact opnemen met een van onze vakmensen voor meer informatie over het gieten van vloeren. Wij staan u graag te woord om advies te geven over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk, door de elastische werking, om vloerverwarming aan te brengen in de gietvloer. Vraag naar de mogelijkheden of vraag gratis een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

3 + 10 =