BETONLOOK GIETVLOER

Wanneer u op zoek bent naar een net wat ander soort vloer in uw woonkamer dan raden wij aan om eens te kijken naar een betonlook gietvloer. Dit soort vloeren geeft een strakke uitstraling aan de woning. En deze heeft ook nog het voordeel dat vuil niet snel zichtbaar is. Door het wat ruigere uiterlijk van de vloer zult u een wat meer industriele look creeren in uw huis. Naast het feit dat deze strakke vloer er mooi en stijlisch uitziet. Is dit vloersyteem ook nog eens beschikbaar met vloerverwarming. Nooit meer koude voeten met een betonlook gietvloer.

Gietvloer woonkamer

Omdat u veel in de woonkamer bent moet deze er ook goed uitzien. Daarom is een gietvloer woonkamer de ideale oplossing voor in uw huis. Maakt dit af met een betonlook gietvloer en u komt nooit meer de woonkamer uit. Deze vloersystemen zijn geheel aan te passen naar uw deisgn smaak

 

Gietvloer op maat

Een gietvloer is geheel naar eigen wens te designen. Door deze eigenschap is de vloer geschikt voor elk soort woning en huiskamer. Van de kleuren samenstelling tot het eventueel toepassen van vloerverwarming. Vraag naar de mogelijkheden aan een van onze vakmensen.

 

Soorten gietvloer

Het aanbod aan verschillende soorten betonlook gietvloeren is enorm. Het grote voordeel is dat deze krasbestendig is en op maat te maken. Door de verschillend samenstellingen is er in prijs en uiterlijk een grote verscheidenheid in het aanbod. Voor meer informatie vraag het een van van onze vakmensen.

 

Voordelen kunststof betonlook gietvloer

1. Vloeistof dicht en makkelijk te reinigen

2. Naadloze afwerking

3. elastische eigenschappen

4. Zeer onderhoudsvriendelijk

5. Geschikt voor vloerverwarming

6. Voelt niet koud aan

7. Heeft geluidsdempende eigenschappen

Hoe werkt een betonlook gietvloer

Een betonlook vloer is eigenlijk niks meer dan een mengsel van 2 gekozen kleuren. Deze kleuren worden dan niet volledig gemend om zo het betonlook gietvloer effect te maken. Er is keuze uit verschillende kleuren om zo elke stijl te maken die u wenst. Door de naadloze afwerking is de betonlook gietvloer een lust voor het oog. De betonlook gietvloer is leverbaar in alle RAL kleuren en NCS kleurcombinaties.

Gratis offerte aanvragen

Heeft u interesse in een betonlook gietvloer voor in uw woonkamer of ander ruimte. Neem dan gerust contact op om een gratis offerte aan te vragen. Wij staan voor u klaar en leveren de mooieste vloeren in Nederland. Wij geven u de kosten gietvloer snel en gemakkelijk.

Expert gietvloer woonkamer

De specialis in woonkamer gietvloeren 

Voor al uw vragen bel:

06 53 60 20 40

Expert gietvloer woonkamer

De specialis in woonkamer gietvloeren 

Voor al uw vragen bel:

06 53 60 20 40

De specialist in betonlook gietvloeren

Al geruime tijd zijn wij werkzaam met gietvloeren in alle maten en toepassingen. Van een volledig nieuw gegoten winkelvloer tot het aanbrengen van een gietvloer in een woonkamer. Door onze ervaring leveren wij keer op keer de kwaliteit die u verwacht. Een betonlook gietvloer geeft uw woonkamer net dat beetje extra. U kunt altijd meer informatie aanvragen bij onze expert, of een gratis offerte aanvragen via ons formulier.

Een gezinsvloer in de woonkamer

De betonlook gietvloer is uitermate geschikt voor de woonkamer. Bij een gietvloer woonkamer gaat het er natuurlijk om dat erop geleefd kan worden. Misschien heeft u huisdieren die wild door het huis rennen. Of kleine kinderen die met hun speelgoed aan de slag gaan in de woonkamer. Naast het stijvolle uiterlijk is een betonlook gietvloer krasbestendig, slijtvast en kan tegen een stootje. De gietvloer voelt altijd comfortabel aan en nooit koud. Er is zelfs de mogelijkheid om vloerverwarming aan te brengen in de betonlook gietvloer. De elastische eigenschap van de vloer voelt niet alleen prettig aan maar bied ook ruimte voor de verwarming. Kies voor een betonlook gietvloer als u meer wilt halen uit uw woonkamer.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

5 + 13 =